Category Archives: mantra

jopo montro tanding/pentas kesenian

Bismillahirohmaanirrohiim………
” Niat isun nganggo kembyang wongso,paleh rupo asu koplos,noleh ngetan koyo ulyan,noleh ngulon koyo serngenge,noleh mendhuwur koyo cemlorote lintang,teko welas teko asih,asiho jabang bayine wong sak jyagad marang isun….
Lailaahaillalloh muhammadurrosululloh………

Tulyak tenung (lan sekabeanek)

Tulyak sowok utowo tenung akeh maceme .ono kang nganggo ayat2 Alquran / kang umum….. biasane do’ane ono langsung dikabulaken ona kang ketundo .saiki apero di coba nganggo montro versi osing.mugo-mugo doane ditampi ambi ALLah S.W.T.
Dung jyare embyah,motro osing iku tulyake ye ngango montro using pisan heng keneng sembarangan koyo dene A lawane A, B lawane B……..

Kadhung riko percoyo, ye enggonen kang temenen /ojo setengah2.tapi kadung mageh ngelayung/ragu anguryan ojo di enggok…….Montrone iki mung di rapal byaen heng kathik puoso lan pati genay….ngerapale terserah riko ,lebih akeh ye lebih apik….[dung biso pas arep turaw}…..

Montrone…..

“SANAK PAPAT LIMO BADAN ENEM ROSUL PITU SUKMO ,,LAILAAHAILLALLOH MUHAMMADARROSULULLOH.

“DULUR INGSUN KANG TUWEK,DULUR INGSUN KANG ENOM,JIBRIL ONO NGAREP,MIKAIL ONO MBURI ,ISROFIL ONO TENGEN, IJRO’IL ONO KIWO, SAKPENDUWURE IROMO SAKPENGISORE GEDEBIL PINAYUNGAN GUSTI ALLOH KANG PINDONE ROSULULLOH”.

LAAILAHAILLALOH MUHAMMADARROSULULLOH ……..

Sabuk mangir

Bismillahir rahmanir rahim
Niat isun matek aji Sabuk Mangir
Lungguh isun lungguhe Nabi Adam
Hang sapa ningali lungguh isun iki
Ya isun iki lungguhe Nabi Adam
Badan isun badane Nabi Muhammad
Hang sapa ningali lungguh isun iki
Ya isun iki badane Nabi Muhammad
Cahyanisun cahyane Nabi Yusuf
Hang sapa ningali cahyanisun iki
Ya isun iki cahyane Nabi Yusuf
Suaranisun suarane Nabi Daud
Hang sapa krungu suaran isun iki
Ya isun iki suarane Nabi Daud
Teka welas teka asih jebeng bayine………..
Asiha marang jabang bayinisun ………..
Sih asih kersane Gusti Allah

La ilaha illallah Muhammadur rasulullah…..