Tulyak tenung (lan sekabeanek)

Tulyak sowok utowo tenung akeh maceme .ono kang nganggo ayat2 Alquran / kang umum….. biasane do’ane ono langsung dikabulaken ona kang ketundo .saiki apero di coba nganggo montro versi osing.mugo-mugo doane ditampi ambi ALLah S.W.T.
Dung jyare embyah,motro osing iku tulyake ye ngango montro using pisan heng keneng sembarangan koyo dene A lawane A, B lawane B……..

Kadhung riko percoyo, ye enggonen kang temenen /ojo setengah2.tapi kadung mageh ngelayung/ragu anguryan ojo di enggok…….Montrone iki mung di rapal byaen heng kathik puoso lan pati genay….ngerapale terserah riko ,lebih akeh ye lebih apik….[dung biso pas arep turaw}…..

Montrone…..

“SANAK PAPAT LIMO BADAN ENEM ROSUL PITU SUKMO ,,LAILAAHAILLALLOH MUHAMMADARROSULULLOH.

“DULUR INGSUN KANG TUWEK,DULUR INGSUN KANG ENOM,JIBRIL ONO NGAREP,MIKAIL ONO MBURI ,ISROFIL ONO TENGEN, IJRO’IL ONO KIWO, SAKPENDUWURE IROMO SAKPENGISORE GEDEBIL PINAYUNGAN GUSTI ALLOH KANG PINDONE ROSULULLOH”.

LAAILAHAILLALOH MUHAMMADARROSULULLOH ……..

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Komentar

  • mahendra  On Oktober 11, 2010 at 12:06 pm

    wah,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    woconan kanggo paran iki kang,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    • osingkertarajasa  On Oktober 27, 2010 at 6:21 am

      wes taah,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,mel en byain.
      mugo2 ono manpaateek……………..wes nyoto

  • ilyas  On Desember 27, 2012 at 7:49 pm

    isun ndwe niate iky … bismilah… tulak tunggal ono loro teko kulon sun tulak mbaliko ngulon payungono rojo ckrok rojo islam eo slamet… sampai kidul, elor wtan tyus di sambung ayat kursi ping 3 .. lilahi taalah ..

    • ilyas  On Desember 27, 2012 at 7:51 pm

      cpo hang beminat hub: karangasem

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: