Sabuk mangir

Bismillahir rahmanir rahim
Niat isun matek aji Sabuk Mangir
Lungguh isun lungguhe Nabi Adam
Hang sapa ningali lungguh isun iki
Ya isun iki lungguhe Nabi Adam
Badan isun badane Nabi Muhammad
Hang sapa ningali lungguh isun iki
Ya isun iki badane Nabi Muhammad
Cahyanisun cahyane Nabi Yusuf
Hang sapa ningali cahyanisun iki
Ya isun iki cahyane Nabi Yusuf
Suaranisun suarane Nabi Daud
Hang sapa krungu suaran isun iki
Ya isun iki suarane Nabi Daud
Teka welas teka asih jebeng bayine………..
Asiha marang jabang bayinisun ………..
Sih asih kersane Gusti Allah

La ilaha illallah Muhammadur rasulullah…..

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Komentar

  • mahendra  On Oktober 11, 2010 at 12:09 pm

    woconan iki katek puoso seng kang,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    • osingkertarajasa  On Oktober 27, 2010 at 6:20 am

      iku mung mel2an byain kang………………
      tapi kang aran montro osing akeh2e mung di rapal .tapi ono lelakon sithik ,heng kathik puoso.

    • saroah  On Desember 27, 2012 at 7:42 pm

      mrnio sun uruki riko

  • dion  On Januari 22, 2011 at 1:31 am

    brarti iku cuma di woco baen yo kang..????
    sing kaThEk nglakoni paen2 maning…

    • osingkertarajasa  On Februari 5, 2011 at 1:49 pm

      sakjene sabuk mangir,lan puter giling iku ye ono tambahan2 lakon…..taping ojo ndak olong .

  • saroah  On Desember 27, 2012 at 7:41 pm

    hang nyiptakken iku bpak e mbah isun duduk iku

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: